Jeroen Boschstraat Hengelo

Jeroen BoschstraatWoonkamer vergroting van het woonhuis aan de Jeroen Boschstraat. Een grote doorbraak in de zijgevel maakt de koppeling met het nieuwe gedeelte dat grotendeels is uitgevoerd in houten gevelbekleding van Elements. De zwarte plint die aanwezig is bij de bestaande woning wordt ook doorgezet in de nieuwe uitbouw. Hoewel de voorkant van de uitbouw bijna geheel gesloten is zit aan de achterkant enkel een grote glazen pui. De ‘binnen-woonkamer’ loopt zo visueel door naar de ‘buiten-woonkamer’ onder de grote overkapping. Het plafond binnen en buiten liggen op de zelfde hoogte en zijn beide glad afgewerkt om het effect nog meer kracht bij te zetten.

Jeroen Boschlaan definitief ontwerp

Lees meer….

Haaksbergerstraat Beckum nieuwbouw kapschuur

De kapschuur is gerealiseerd op het achtererf van een langgerekte kavel met woonhuis en een aantal bestaande schuren. Om de schuur bijpassend te krijgen in het geheel erf refereert hij in zijn vorm en kleur naar de oorspronkelijke kapschuren. Door de ligging op het achtererf en hierdoor niet dichtbij de hoofdweg staat konden we in het materiaal gerust afwijken en het geheel onderhoudsvrij ontwerpen en uitvoeren in een zwarte fijne damwandprofilering in combinatie met een betonplint.

Resultaat kapschuur

Ook behoefte aan extra opslag en bergruimte op het erf of is uw bestaande schuur (kapschuur) aan vervanging toe? Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter.

Morshoekweg Hengelo nieuwbouw loods golfclub Driene

Golfclub Driene
Golfclub Driene aan de Morshoekweg in Hengelo was in de bestaande situatie voorzien van een houten stallingsruimte voor het onderbrengen van de golfkarretjes en opgeslagen materiaal. Deze loods was in dusdanige staat dat deze vervangen is voor een nieuw onderhoudsvriendelijke loods.

De vormgeving sluit aan op de naast gelegen gebouwen die bestaan uit donker groene houtendelen en een rood pannendak. De nieuwe loods zelf bestaat uit een geïsoleerde gevel- en dakplaat.
Lees meer….