Jeroen Boschstraat Hengelo

Jeroen BoschstraatWoonkamer vergroting van het woonhuis aan de Jeroen Boschstraat. Een grote doorbraak in de zijgevel maakt de koppeling met het nieuwe gedeelte dat grotendeels is uitgevoerd in houten gevelbekleding van Elements. De zwarte plint die aanwezig is bij de bestaande woning wordt ook doorgezet in de nieuwe uitbouw. Hoewel de voorkant van de uitbouw bijna geheel gesloten is zit aan de achterkant enkel een grote glazen pui. De ‘binnen-woonkamer’ loopt zo visueel door naar de ‘buiten-woonkamer’ onder de grote overkapping. Het plafond binnen en buiten liggen op de zelfde hoogte en zijn beide glad afgewerkt om het effect nog meer kracht bij te zetten.

Jeroen Boschlaan definitief ontwerp uitbreidingen, uitbouw woning te Hengelo. Architect Enschede Markelo Hengelo Haaksbergen Almelo Oldenzaal Borne.

Plattegrond van de nieuwe indeling na het uitbreiden vergroten van de woning. Architect Enschede Markelo Hengelo Haaksbergen Almelo Oldenzaal Borne.Bestaande woning voordat er is verbouwd, uitgebreid. Architect Enschede Markelo Hengelo Haaksbergen Almelo Oldenzaal Borne.Bestaande plattegrond van de woning voordat hij is vergroot, uitgebreid, verbouw. Architect Enschede Markelo Hengelo Haaksbergen Almelo Oldenzaal Borne.

 

Zelf ook plannen om te gaan verbouwen en behoefte aan een vrijblijvend informatief gesprek? Neemt u gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter.