Frederik van Eedenstraat Almelo inrichtingsplan kringloopwinkel

kringloop almelo
kringloop almelo voorgevel

Bestaande situatie kringloop Almelo sinds 2012

De in 2012 geopende kringloop Almelo De Beurs ging zich huisvesten in een bestaand bedrijfspand aan de Frederik van Eendenstraat. Samen met de opdrachtgever hebben wij schetsen gemaakt waarin zijn jarenlange ervaring als verkoper van kringloopspullen gecombineerd werd met onze kennis van ruimte en beleving. Hierdoor ontstond een basis plan waarin routing en kleur en materiaal keuze werden gekozen. Het basisplan van de kringloopwinkel zorgt er voor dat de winkel rustig blijft qua uitstraling ondanks de korte doorlooptijd van zijn zeer gevarieerde producten.

Kringloop Almelo lampen afdeling. Verschillende tweedehands kopjes, schotels. vazen, enzovoort zijn te zien ook de limegroene wand in de winkel is op de achtergrond te zien.

Kringloop Almelo lampen afdeling. Verschillende tweedehands lampen zijn te zien ook de limegroene wand in de winkel is op de achtergrond te zien.

Doordat wij kennis en ervaring combineren met dat gene waar wij goed in zijn. Ontstaat er een goed en gedegen plan dat in het geval van de kringloopwinkel nog steeds gehanteerd wordt.
Heeft u zelf ook een plan nodig als onderlegger voor uw winkel of bedrijfspand?
Neem gerust contact met ons op of laat uw gegevens achter wij helpen u graag.

Handschets met vlekkenplan voor de indeling van de kringloop Almelo.Schets gemaakt tijdens één van onze
sessies met de opdrachtgever.