Rietvinkstraat te Delden vergroten woonhuis

RietvinkstraatDe bestaande woning aan de Rietvinkstraat heeft reeds een uitbreiding aan de achterzijde van de woning. Echter voorziet deze uitbouw niet in alle wensen van de huidige bewoners. Het verzoek is om deze wensen te onderzoeken, te ontwerpen en de impact, bouwkundig en financieel, hiervan inbeeld te brengen.Rietvinkstraat

Rietvinkstraat

Bestaande plattegrond zonder huidige uitbreiding aan de achterzijde. Rechterkant van de afbeelding is de voorgevel.

RietvinkstraatNieuwe indeling begane grond. De vorm van de begane grond, voornamelijk de speelkamer is terug te herleiden naar de regels voor het vergunningsvrij bouwen. De achter en zij aanbouw (keuken en woonkamer) zijn tevens vergunningsvrij te realiseren.

Rietvinkstraat

Nieuwe indeling voor de verdieping.Rietvinkstraat